2016 Bayan İç Çamaşırı Renkleri

2016 Bayan İç Çamaşırı Renkleri

2016 Bayan İç Çamaşırı Renkleri sadece belli birkaç renkten oluşmuyor. Çünkü artık desenler ve detaylar yüzünden çok fazla bir çeşitlilik var. Birkaç2016 Bayan İç Çamaşırı Renkleri   renk sayıp, bu sene bunların trend olduğunu iddia etmek zor.

 Klasikler Hala Tahtını Koruyor

Yüz yıl geçse bile her zaman tercih edilen renkler siyah, bordo, mor, kırmızı. Bazı renkler bu dört klasiği yerinden edecek gibi oluyor ama ondan da bir süre sonra vazgeçiliyor.

2016 Bayan İç Çamaşırı Renkleri

 Nötr Renkler

Beyaz, ten rengi ve belki gri-grinin tonları adının hakkını veriyor. Nötr. Kimsenin bayıldığı yok veya muhteşem bir cazibeye sahip değiller. Ama hem gündelik hayatta çok işlevsel oluşundan hem de bu renklere ihtiyacımız olduğundan asla terk edilemiyor.

 Yükselen Renkler

Yükselen renkleri sıralayacak olursak ilk başı pudra rengi çeker. Masum ve tatlı görünse de, açık bir pembe tonu olsa da, beyaz bir ten üzerinde inanılmaz cazip bir parçaya dönüşüyor. İkinci olarak da lacivert. Normalde çok ciddi bir renk olan lacivert veya saks mavisi, iç çamaşırı olarak kullanıldığında kişiye kendini seksi hissettiriyor. Gökyüzünün veya derin deniz sularının rengi gibi. Belki de gizemli bir hava yaratıyordur, kim bilir. Pembenin tonları da epey tercih edilmeye başlandı ama bu kalıcı bir şey mi, bilinmiyor.

 Tercih Edilmeyenler2016 Bayan İç Çamaşırı Renkleri

Dış giyimdeki kaderini iç giyimde de yaşayan kahverengi, iç çamaşırlarında çok çok az tercih ediliyor. Sarı ve turuncu renkler de öyle. Yeşil, onlar kadar olmasa da az tercih edilenlerden. Geçen seneyle kıyasladığımızda bazı renklerinse hemen kaybolduğunu görüyoruz. Narçiçeği ve turkuaz, hızla gelen şöhretini bitirmiş gibi görünüyor. Ama kim bilir, belki yakın gelecekte yine onlardan birini giyeriz? Modayı takip etmek istiyorsanız, size en çok seçilen renkleri sunduk. Siz de kendi vücudunuza en uygun olanı ve size kendinizi en iyi hissettirecek olanı seçin.