2016 Yeni Sezon Ayakkabıları

İnsanların üzerinde hâkimiyet kurabilecek konu olan ayakkabılar çoğu zaman bayanlar tarafından ilgi görülmüş sanılmıştır fakat günümüzde erkekler tarafından da takip edilen bir sektör haline gelmiştir.

Her sene mevsimlerin değişmesinin beraberliğinde gelişen sektörlerden biride ayakkabıdır. Ayakkabılarımız sayesinde kombinlerimizi taçlandırırız ve bu sezon da kombinlerimizi 2016 yeni sezon ayakkabıları ile taçlandırıyoruz. Zamanın değişmesi ve modanın her geçen gün gelişmesiyle birlikte şuan mevsiminden dolayı yaz ayakkabılarında zirveyi yaşıyoruz. Bizler için şıklığımızı tamamlayan ayakkabılar rahat, konforlu ve kişisine göre gösterişli olmalıdır. Zaten 2016 yılında her insanın zevkine ve bütçesine göre hitap edebilecek ayakkabılar mümkün.

2016 Yeni Sezon Ayakkabıları

Bu sezonda markalar daha çok havanın da açılıp güneşin görünmesine bağlı olarak rengârenk göze ve gönle hitap eden sandalet ve babet gibi açık ayakkabılar üretseler bile her tarzdan bulmak mümkündür. Tabi artık tarzların değişmesiyle bu sene sneakers modellerinde güzel iç açan renklerle raflarda yerlerini alıyor. Biliyoruz ki böylesine ayakkabılar rahatlığından ötürü insanı daha özgür daha bağımsız hissettir. Ve hemen hemen her koleksiyonda yerini alan alçak topuklu ve sivri burunlu ayakkabılar tercih edilenler arasındadır.

Tabi bu sene ‘’Fun Modası’’ ile insanlar kalıplarına sığmayacak renkler eğlendirecek ve herkes çocuksu mutluluğunu ayakkabılarda bulacak. Bu sene yaz mevsiminin giy-çık modellerinde sevilen rahat terlikler yer alıyor. Kalın çaprazlı bantlar anca terliklerde renklerle birlikte bu denli güzel ve dengeli kullanılabilirdi. 2015 yılının izlerini taşısa da bu sene daha iddialı modeller yer alıyor. Ayaklarda flat ve loafer’larda göreceğiz ama değişiklik olarak topuklarının kısaltılmış olması ilgimizi çekebilir. Müjde vermek isterim ki geçen seneki gladyatör modası bu sene devamlılığını koruyor aldıklarımızı tekrar giyebileceğiz.

Bu sene daha çok beyaz, parlak beyaz ayakkabılara raflarda şahit olacağız ki her dolapta bulunması gereken kombin kurtarıcı renklerden diyebiliriz. Daha çok sahil kenarlarında plajlarda gördüğümüz terlikler artık günlük kombinlerde daha çok rastlanır artık insanlar rahatlığına daha çok önem veriyor. Göz aşinalığımız olan Oxford dediğimiz ayakkabılar yeni can alıcı renkleriyle hala varlığını sürdürüyor.

Genel olarak metalik parlayan renkler ve nude renkler tercih edilecek. Ve bu sene değişik şekilde tasarlanmış babetler trend ama giyip giymemek dolabınızda bulundurup bulundurmamak size kalmış.Ve her zaman ki yerini koruyan kadına cesaret veren hem günlük hem de geceleri kullanılabilecek olunan hem bir kotun altında olsun hem de şık bir elbisenin altında da bulunabilecek stilettolar yerini koruyor. Onları değişik renkleriyle de cazip hale getirebilmekte mümkün.

Sonuca bakacak olursak gökkuşağının tüm renklerini barındıracak olan ayakkabılarımız adımlarımıza yön verecek. Ve de her şeyi özetleyecek olursak rahatlıktan pek de ödün verilmek istenmemiş rahatlık ön planda tutulmuş ve modernlik gözümüzü almıştır.

Etiketler: