Hızlı Makyaj Teknikleri - 5 Dakikada Makyaj!

Hızlı Makyaj Teknikleri – 5 Dakikada Makyaj!

5 Dakikada Makyaj!

Hızlı makyaj yapmak her ne kadar el alışkanlığının bir getirisi gibi görünse de, birkaç basit teknikle oldukça kolaydır. Sabah işe ya da okula gidecekseniz veya acilen yetişmeniz gereken bir yer varsa ve doğal bir makyaj ile dışarı çıkmak istiyorsanız hızlı makyaj teknikleri işinize çok yarayacak.

Başlıyoruz!

Sahip olmanız gereken ilk şey temiz bir cilt. Unutmayın ki makyaj, hem temizlenmek hemde temiz bir yüze uygulanmak ister. Cilt tipinize uygun yüz temizleme jelini kullandıktan sonra, cildinize en uygun nemlendiriciyi de sürdüğünüzde artık makyaj yapmaya hazırsınız demektir.

Hızlı Makyaj Teknikleri - 5 Dakikada Makyaj!

Sadece 5 Dakika!

İlk olarak gözaltlarınıza ten renginize en uygun kapatıcıyı hafif bir şekilde parmak uçlarınızla yayın. Hızlıca bu işlemi burun kenarlarınıza da yayın. Bir yüzü en etkili aydınlıklı gösteren uygulama bu ikisidir.

Sıra en sevdiğiniz maskarayı kirpiklerinize tek kat uygulamakta. Burada kirpiklerinize hacim veren bir maskara tercih edebilirsiniz. Gözlerinizi daha açık gösterir ve uğraşılmış bir göz makyajı izlenimi verir.

Daha sonra kaşlarınızı tarayın ve bir kaş jeli ile sabitleyin. Kaşlarınız seyrekse renkli kaş jeli doldurulmuş gibi bir görüntü vermekte yardımcı olacaktır.

Yüzünüze en canlandırıcı görüntüyü yanaklarınızdaki allık sağlayacaktır. Doğal tonlarda bir krem allık tercih edebilirsiniz. Kalıcılık ve pratiklik açısından krem allıklar daha çok iş görmektedir. Ayrıca cildinizle de kolayca bütünleştiğinden en doğal sonucu da onlar vermektedir.Son olarak dudak renginize yakın bir ruj sürerek parmaklarınızla hafifçe üstünden geçebilirsiniz.

İşte hazırsınız. Hızlı makyaj eşittir hatasız uygulama diyebiliriz. Hatasız uygulamalar için de en doğal ve en pratik malzemeleri kullanmak doğru olacaktır. Bu hafif ve doğal makyaj size sağlıklı ve bakımlı bir görünüm kazandırırken, aynı zamanda vaktinizden de fazla çalmayacak.